top of page

Our Community

Public·350 members

Lukas Müller
Lukas Müller

Benefits of using a dashboard vs. hardcoding for token management?

Hi everyone,

I’m currently planning the launch of a new project and I’m looking into the best ways to handle token deployment. I’ve seen some developers suggest hardcoding everything, but I’m leaning towards using a customizable platform like 20lab.

Does anyone here have experience with using a token owner dashboard for post-launch adjustments? I’m specifically interested in how much control you actually keep over functions once the token is live on-chain. Is it worth it for a beginner to go this route to avoid technical errors?

Thanks in advance for the advice!

13 Views
Ganry Fort
Ganry Fort
3月01日

Sekciu Cardmates venovanú 200 roztočeniam zadarmo som si nedávno prečítal a zistil som, že bez toho, aby bola mätúca, je informatívna. Stránka aplikácie chickenroad prezentuje ponuky štruktúrovaným spôsobom, pričom zdôrazňuje hlavné podmienky a pre hráčov poskytuje kontext o dostupnosti. Vyvážený tón ma zaujal najviac: namiesto toho, aby sa naznačovalo, že tieto bonusy sú široko dostupné, sa jasne uvádza, že možnosti sú obmedzené a od konkrétnych podmienok závisia. Praktickým a ľahko zrozumiteľným pre tých, ktorí porovnávajú rôzne ponuky kasín, robia obsah ďalšie pokyny vysvetľujúce, ako tieto roztočenia vo všeobecnosti po registrácii fungujú.

Members

bottom of page