top of page

Our Community

Public·152 members

Lukas Müller
Lukas Müller

Benefits of using a dashboard vs. hardcoding for token management?

Hi everyone,

I’m currently planning the launch of a new project and I’m looking into the best ways to handle token deployment. I’ve seen some developers suggest hardcoding everything, but I’m leaning towards using a customizable platform like 20lab.

Does anyone here have experience with using a token owner dashboard for post-launch adjustments? I’m specifically interested in how much control you actually keep over functions once the token is live on-chain. Is it worth it for a beginner to go this route to avoid technical errors?

Thanks in advance for the advice!

10 Views

Sekciu Cardmates venovanú 200 roztočeniam zadarmo som si nedávno prečítal a zistil som, že bez toho, aby bola mätúca, je informatívna. Stránka aplikácie chickenroad prezentuje ponuky štruktúrovaným spôsobom, pričom zdôrazňuje hlavné podmienky a pre hráčov poskytuje kontext o dostupnosti. Vyvážený tón ma zaujal najviac: namiesto toho, aby sa naznačovalo, že tieto bonusy sú široko dostupné, sa jasne uvádza, že možnosti sú obmedzené a od konkrétnych podmienok závisia. Praktickým a ľahko zrozumiteľným pre tých, ktorí porovnávajú rôzne ponuky kasín, robia obsah ďalšie pokyny vysvetľujúce, ako tieto roztočenia vo všeobecnosti po registrácii fungujú.

Members

bottom of page