top of page

Our Community

Public·233 members

Robert Ford
Robert Ford

Спідниці з розрізом: які моделі зараз актуальні?

Привіт усім! Дуже подобаються спідниці з розрізом, вони додають образу якоїсь пікантності та жіночності. Хочу придбати собі одну на літо, але не можу визначитися з фасоном. Які розрізи зараз у тренді? Високі чи більш скромні? Попереду, збоку чи взагалі на двох ногах? Іще цікавить, які матеріали виглядають найбільш виграшно з такою деталлю. Хочу створити стильний образ, щоб було і зручно, і модно. Буду рада вашим порадам та ідеям!

3 Views
henrybeyl
12 hours ago

Вітаю! Я теж велика прихильниця спідниць з розрізами, вони дійсно додають особливого шарму і не обмежують рухів. Цього сезону дуже актуальні спідниці міді з високими розрізами збоку або навіть спереду, особливо з легких тканин, таких як шовк, віскоза або льон. Такі спідниці чудово підкреслюють ноги та виглядають дуже елегантно. Також в тренді джинсові міді спідниці з розрізом, іноді навіть з необробленим краєм, що додає кежуал-шику. Якщо шукаєш щось більш вечірнє, то спідниці-олівець з високим розрізом ззаду завжди залишаються класикою. Мені до душі дуже багато спідниць та моделей з розрізами, які я нещодавно переглядала на https://25union.com.ua/katalog/yubky/. Там є варіанти на будь-який смак, і ти обов'язково знайдеш те, що шукаєш.

Members

bottom of page