Rabona kaszinó VIP program – Megéri a magasabb szinteket elérni?
Sziasztok! Ti szoktátok figyelni az online kaszinók VIP programjait? Én mostanában nézegetem őket, de valahogy mindig kicsit átverés szaga van az egésznek. Persze jól hangzik, hogy nagyobb limitek, személyes menedzser, meg ilyenek, de vajon tényleg megéri annyit költeni, hogy az ember elérje a magasabb szinteket? Most egy olyan kaszinóban játszom, ahol van ilyen VIP program, és gondolkozom azon, hogy érdemes-e rágyúrni, vagy inkább maradjak a saját kis szintemen. Minden véleményt szívesen fogadok!
5 Views

Én úgy látom, hogy a VIP programok inkább azok számára lehetnek relevánsak, akik egyébként is rendszeresen használják ugyanazt a platformot. Ha valaki csak azért költene többet, hogy magasabb szintet érjen el, az nem feltétlenül éri meg. Találkoztam egy leírással is ezen az oldalon:
ahol általánosságban bemutatják, hogy a különböző szintek milyen feltételekkel és jellemzőkkel járhatnak. Érdemes minden esetben egyénileg mérlegelni, hogy ezek a lehetőségek mennyire illeszkednek a saját szokásokhoz.