top of page

Our Community

Public·366 members

Dota 2 haqqında məlumat axtarıram

Salam hər kəs. Son vaxtlar Dota 2 turnirləri ilə daha yaxından maraqlanmağa başlamışam. Əvvəllər sadəcə oyun videolarına baxırdım, amma indi komandalar, turnirlər və statistikalar barədə də məlumat toplamaq istəyirəm. İnternetdə çox sayt var, lakin onların bir hissəsində məlumatlar köhnə olur, digərlərində isə hər şeyi tapmaq çətindir. Mənə elə bir səhifə lazımdır ki, həm yeni başlayan biri üçün rahat olsun, həm də müxtəlif yarışlar haqqında məlumatı bir yerdə toplasın. Əgər istifadə etdiyiniz və faydalı hesab etdiyiniz resurs varsa, paylaşın. Real istifadəçi məsləhəti mənim üçün daha dəyərlidir.

7 Views
Alisa Daviduk
Alisa Daviduk
3 days ago

Salam. Mən də eyni problemlə qarşılaşmışdım və uzun müddət müxtəlif mənbələrə baxırdım. Sonra təsadüfən bu səhifəni gördüm https://pin-up-qeydiyyat-az.com/e-sports-az Dota 2. Mənim xoşuma gələn cəhət odur ki, məlumatlar aydın şəkildə təqdim olunub və mövzunu başa düşmək üçün əlavə onlarla səhifə açmağa ehtiyac qalmır. Xüsusilə turnirləri izləməyə yeni başlayanlar üçün kifayət qədər rahat görünür. Mən bir neçə dəfə istifadə etmişəm və lazım olan məlumatı tez tapa bilmişəm. Əgər sən də bu mövzu ilə yeni maraqlanmağa başlamısansa, fikrimcə, baxmağa dəyər.

Members

bottom of page