top of page

Our Community

Public·110 members

Кава, шафа і вічний вибір

У мене все почалося дуже буденно, коли я зрозуміла, що в шафі купа речей, а вдягнути все одно нічого, особливо коли треба швидко зібратись і виглядати нормально без зайвих роздумів. Після кількох невдалих покупок масмаркету я почала більше дивитися на українські бренди, бо хотілося чогось простого, але не одноразового.

3 Views
crazy thief322
crazy thief322
10 hours ago

Дуже розумію цей шлях, бо сама через це пройшла, коли в якийсь момент втомилась від яскравих речей, які виглядають класно лише на фото, а в житті або незручні, або швидко втрачають вигляд. Я давно для себе вирішила, що краще мати менше, але універсальне, і саме тому постійно шукаю базові топи, які можна носити і з джинсами, і під піджак, і навіть на тренування. Для мене важливо, щоб тканина була приємна, не просвічувалась і не розтягувалась після кількох прань, бо це одразу видно. Я зазвичай орієнтуюсь на власний досвід і беру те, що вже перевірено, тому часто повертаюсь до варіантів, які знайшла раніше. Зараз у мене в закладках завжди є чорний топ, бо там реально зручно подивитись різні фасони і вибрати щось під конкретний настрій чи подію без зайвого квесту. Мені подобається, що такі речі легко вписуються в повсякденне життя, не виглядають занадто спортивно чи, навпаки, офіційно, і не треба думати, з яким взуттям чи сумкою їх поєднати. Моя порада проста — не гнатись за трендами, а звертати увагу на те, як річ поводиться в русі і після прання, бо саме це вирішує, чи ви будете її реально носити, а не просто тримати для галочки.

Members

bottom of page